ATI Pécs
Pécs - autósiskola
Pécs - jogosítvány
Tekintsd meg induló tanfolyamainkat, válaszd ki a Számodra legmegfelelőbbet és ne feledd, akár online is tudsz jelentkezni. Kattints a Jelentkezem gombra, válaszd ki azt a tanfolyamot, melyen részt szeretnél venni. E-mailban küldünk Neked néhány hasznos információt és munkatársunk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot, amikor is megbeszélitek a következő teendőket. Gyorsítsd fel a jelentkezés folyamatát! Válassz, kattints és szállj be!


Jogosítványt szeretnél. Rendben, de milyet? Motor, autó, teherautó, netán autóbusz? Esetleg buszsofőr vagy és tovább képeznéd magad? Görgess, válassz, olvass, kérdezz, és ami a legfontosabb gyere el velünk egy körre!
A
Minden, ami motor ugyebár. De nem ennyire egyszerű a dolog, hiszen itt is, mint sok más területen kemény szabályoknak kell megfelelni, amelyek áthágása nem igazán jó dolog. Szóval kedves Érdeklődő, tudod, görgess, válassz, olvass, kérdezz és gyere el Velünk egy körre!
jarmuvek_motor.png
jarmuvek_auto.png
B
Autó! Kicsi, nagy, régi vagy új, kék, kölcsönkért, mindegy. A lényeg, hogy a B kategória a négykerekű járgányoké, ha Te is úgy érzed, hogy a volán mögé ülnél, akkor ne habozz. Autók, négy kerekű csodák, melyekkel Te is nap, mint nap találkozol az úton. Már gyermekkorod óta él benned a vágy, hogy egy személyautó volánjához ülj? Akkor a B a te betűd.
C
Itt már nem egy kisautót vezethetsz. C kategóriás jogosítvány tulajdonosaként teherautó volánja mögé ülhetsz. Érzed magadban az erőt, szereted a nagy dolgokat? Szeretsz fentről nézni a közlekedés többi tagjára? Akkor mondj C-t, és iratkozz be Hozzánk! Gyere el velünk egy körre!
jarmuvek_kamion.png
jarmuvek_busz.png
D

Te is álmodoztál róla, hogy, ha nagy leszel, Te fogod vezetni a buszt? Most, hogy nagy vagy, már csak egy elhatározás kell. Az ATI-nál még ebben is tudunk Neked segíteni. Váltsd valóra az álmodat és pattanj buszra, engedd meg, hogy elvigyünk egy körre!

Szaktanfolyamok
jarmuvek_taxi.png
elsosegely.png
Egyéb tanfolyamok
Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata