Régóta vagyunk a szakmában. Sok embert megtanítottunk vezetni, és soknak segítettünk, hogy megszerezhessék a kívánt jogosítványt. Olvasd el, mit mondtak rólunk tanítványaink és persze tekintsd meg azon cégeket, akik nálunk szeretek sikeresen jogosítványt vagy szaktanfolyami továbbképzésen vettek részt!


Az ATI a legjobb iskola! Az oktatók türelmesek, kedvesek. Megbízhatók, rugalmasak! Hamarosan a C kategóriát is náluk csinálom! Ajánlom mindenkinek!
Körös Attila
Megbizható,korrekt és az oktatókon kifogást nem lehet találni! Ha jól szeretnél megtanulni vezetni rövid időn bellül akkor ez a neked való!
Hajdu Dorina
az Atinál szereztem meg a B kategóriás jogositványomat, remek KRESZ és vezetés oktatókkal dolgoznak, jó áron, csak ajánlani tudom őket!
Szalai Dániel
Hogy miért az ATI-t válaszd és miért oda mentem? Korrekt árak, kiemelkedő és színvonalas oktatás. Itt megtanulod, amire szükséged van. Dehogy megyek máshova!
Pongrácz Krisztián
Az oktatás mostanra nagyon modern, a felkészítő oktatók maximálisan segítőkészek, az árak nagyon kedvezőek! Mindenkinek szívből ajánlom.
Balla Ofélia
Több kategóriából is itt vizsgáztam ebben az iskolában. Maximálisan meg voltam elégedve. A tanuló járművek modernek és nagyon jó műszaki állapotúak. Érdemes itt tanulni!
Bosnyák Zoltán
Nagyon tetszett a magas színtű oktatás, tapasztalt hozzáértő tanárok. Rugalmas hozzáállás és időbeosztás. Ajánlom mindenkinek,sok sikert a tanfolyamhoz.
Resch András
Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata