Online Jelentkezés Vezetői Tanfolyamra
A koronavírus helyzetre való tekintettel most lehetőséged van arra, hogy online jelentkezz tanfolyamainkra, melyeknek az elméleti képzéséhez néhány napon belül neki is láthatsz! Hát nem nagyszerű? Ebben az időszakban bizony sok esetben sokkal több időd marad a felkészülésre és az ismeretek pontos elsajátítására, ráadásul érintésmentesen és kontakt mentesen teheted ez meg a saját időbeosztásod szerint! Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlap segítségével add meg adataidat és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot a pontos teendők ügyében!

Jelen jelentkezés nem minősül szerződéskötésnek, kizárólag előzetes igénybejelentés. Az online tanfolyamok ára megegyezik az adott kategóriánál feltüntetett árakkal! A részletekről és a szükséges dokumentumokról munkatársunk telefonon és e-mailben küld Neked tájékoztatást!
Kérjük, hogy ügyelj a megadott adataid pontosságára, hiszen ez alapján tudjuk felvenni Veled a kapcsolatot!
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Választott kategória: *
Jelenleg milyen legmagasabb kategóriájú jogosítványod van? *
Érdekel díjmentes részletfizetésünk? *

Küldés


Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata