Élmény busz és kamion vezetés!
Nincs még C vagy D kategóriás jogosítványod, de szívesen próbára tennéd magad ezeken a hatalmas járműveken? Most erre is van lehetőséged anélkül, hogy elsajátítanád a kategória alapjait vagy, akár beiratkoznál képzéseinkre! Vegyél részt élmény busz vagy kamion vezetésünkön! Sőt ajándéknak is tökéletes választás, ha Te is megszeretnéd lepni barátaidat vagy családtagjaidat!

Az élmény busz vagy kamion vezetéshez a sofőrnek egy B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie! Más feltételünk nincsen! Ezt követően már bátran helyet is foglalhat kiemelt oktatónk mellett és élvezheti elkülönített tanpályánk előnyeit, mindezt biztonságban! Az oktatónknak köszönhetően tényleg semmi miatt nem kell aggódni, hiszen a dupla soros pedálrendszernek köszönhetően szabadon vezethetsz, manőverezhetsz, hiszen bármilyen negatív forgalmi helyzetben oktatónk a segítségedre siet!
Miért nagyszerű választás az élmény busz és kamion vezetés?
  • csak B kategóriás jogosítvány kell hozzá
  • szakképzett oktatónk segít mindenben
  • fantasztikus élmény
  • segít eldönteni, hogy szeretnél-e C vagy D kategóriára menni
  • nagyszerű ajándék
  • teljesen biztonságos
Éld át Te is, hogy milyen fantasztikus érzés egy hatalmas kamion vagy egy monstrum busz irányítása! A részletekért látogass el ügyfélszolgálatunkra vagy töltsd ki az alábbi űrlapot és rendeld meg a Élmény busz és kamion vezetés szolgáltatásunkat! Sőt most minden élmény vezetés szolgáltatásunkhoz egy ajándék 15.000 Ft összegű ajándékutalványt is adunk, melyeket beválthatsz “C” és “D” körös tanfolyamaink kapcsán! Élményre fel!
Árak
Kamion és busz élményvezetés
1 óra: 15.000 Forint
2 óra: 25.000 Forint
4 óra: 45.000 Forint
Arra is van lehetőséged, hogy a 2 órás vagy nagyobb csomag esetén az adott időkeretet feloszd a két jármű között, így a 4 órás csomag esetén 2-2 órát is eltudsz tölteni a buszon és kamionon. A pontos felosztást a megrendeléskor jelezd ügyfélszolgálatunkon vagy az alábbi jelentkezési űrlap segítségével. Tájékoztatunk, hogy az alábbi űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, kizárólag előzetes igénybejelentésnek. A megrendelés véglegesítéséhez az igénybe venni kívánt szolgáltatás ellenértékét meg kell fizetned ügyfélszolgálatunkon vagy átutalás formájában. Kérjük, hogy ügyelj a megadott adataid pontosságára, hiszen ez alapján tudjuk felvenni Veled a kapcsolatot!
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Választott csomag: *
Időkeret felosztása *
Ajándékba adom? *

Jelentkezem


Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata