Alapadatok

Kategória: Taxi vezető alaptanfolyam
Megnevezés: Taxi és személyszállítói tanfolyam indul.
Kezdő Időpont: 2018-05-09 16:00
Helyszín: Pécs, Hengermalom u. 4.


Mindig arról álmodtál, hogy járgányod tetején ott virítson az a bizonyos sárga tábla és rendszámtáblád is a sárga színben pompázzon? Akkor a Taxi Vezető Alaptanfolyamot Neked találták ki. De tisztázzuk a fogalmakat: Taxi gépkocsivezető - a közúti közlekedési szolgáltatás keretében személyszállítást végző személygépkocsi vezető. A személyszállítási szolgáltatás végzéséhez elméleti és gyakorlati képzésen kell részt venned, amely vizsgával zárul. Sikeres vizsga után nincs más dolgod, mint engedélyt kérni az NKH regionális igazgatóságától, aztán csak szelni az utakat.Jelentkezés FeltételeiJelentkezem a tanfolyamra

Kérünk, hogy add meg kért adataidat, majd kattints a Jelentkezés gombra. E-mailban küldünk Neked néhány hasznos információt, a jelentkezéshez szükséges iratok listájával és Munkatársunk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot, amikor is megbeszélitek a következő teendőket. Gyorsítsd fel a jelentkezés folyamatát! Válassz, kattints és szállj be!

Az űrlap kitöltése még semmilyen nemű kötelezettséggel nem jár, csak és kizárólag a jelentkezési folyamat egyszerűsítése végett releváns.
Jelentkezés
Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata