Alapadatok

Kategória: „C” tehergépkocsi vezetői tanfolyam
Megnevezés: C Kategóriás képzés
Kezdő Időpont: 2018-06-13 16:00
Helyszín: Pécs, Hengermalom u. 4.


„C” típusú jogosítványod megszerzését már 17 és fél éves kortól megkezdheted, azonban kizárólag akkor, ha rendőrségi, tűzoltósági vagy katasztrófavédelmi terepen vezetsz, hiszen nyilatkozatba kell foglalnod, hogy milyen okból vezetsz, egyébként pedig 21 éves kortól szerezheted meg. Fontos megemlíteni, hogy 21 éves kor alatt, kizárólag Magyarország területén kamatoztathatod újdonsült vezetői tudásod. Minden 3500 kg tömeget meghaladó gépkocsit vezethetsz, felső korlátozás nélkül, ez vonatkozik az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból (750 kg-ig ) álló járműszerelvényre is. Több feltételnek is meg kell felelned, ha monstrumot vezetnél. Rendelkezned kell „B” kategóriás jogosítvánnyal, továbbá a megfelelő orvosi alkalmassági papírral és persze ügyelned kell a korhatárra is. Ha egy nagy és erős járgányt szeretnél magad alatt tudni, akkor ne habozz, jelentkezz még ma.Jelentkezés Feltételei

- 18. életévet betöltött
- „B” kategóriás jogosítvány
- 2-es típusú orvosi alkalmasságiKépzési és vizsgadíjak

Tandíj összesen 242.000 Ft
Vizsgadíjak KRESZ 4.600 Ft
Bü. 4.400 Ft
Rutin 3.500 Ft
Forgalmi 11.000 Ft

 Jelentkezem a tanfolyamra

Kérünk, hogy add meg kért adataidat, majd kattints a Jelentkezés gombra. E-mailban küldünk Neked néhány hasznos információt, a jelentkezéshez szükséges iratok listájával és Munkatársunk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot, amikor is megbeszélitek a következő teendőket. Gyorsítsd fel a jelentkezés folyamatát! Válassz, kattints és szállj be!

Az űrlap kitöltése még semmilyen nemű kötelezettséggel nem jár, csak és kizárólag a jelentkezési folyamat egyszerűsítése végett releváns.
Jelentkezés
Az ATI Pécs csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk elérhetőségeink egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az ATI Pécs Csapata